T E R M O - C O O L I N G s i s t e m
         
 

”TERMO-COOLING sistem” je porodična firma osnovana 2000-te godine, čiji je osnivač Miladin Paunović, dipl.maš.ing. Poslovno sedište firme je u Čačku, u ulici Bogićevićeva br. 4, a proizvodni pogon, poslovnog prostora cca 400m2 sa uređenom infrastrukturom, se nalazi u mestu Viljuša udaljnom 7km od Čačka.

Osnovna delatnost firme je projektovanje, proizvodnja i inženjering za sve vrste objekata iz oblasti termotehnike, termo i elektro energetike, procesne i gasne tehnike.

Posedujemo profesionalne radnike i inženjerski kadar (arhitektonske, mašinske i elektro struke) sa licencama neophodnim za projektovanje i izvođenje navedenih objekata.

Primarna realizacija poslova u zadnjih nekoliko godina odnosila se na kompletnu realizaciju velikog broja industrijskih hladnjača za raznovrsne namene i sa širokim dijapazonom kapaciteta rashladnih - skladišnih komora (od 50.000kg do 1.000.000kg), tunela za duboko zamrzavanje (od 500 do 25.000kg/dan), kao i drugih potreba iz oblasti rashladne tehnike.

 
     
Preduzeće "TERMO-COOLING sistem" nudi Vam kompletnu, kvalitetnu i efikasnu realizaciju svih Vaših potreba iz oblasti hlađenja, klimatizacije i grejanja